O nama

Mi smo vaša najbolja kompanija za iznajmljivanje automobila u ovoj oblasti

Mi smo agencija od poverenja. Sva naša vozila su osigurana sa kompletnim CASCO osiguranjem. Sva vozila imaju redovan servis sa evidencijama. Sigurnost i zadovoljstvo svakog pojedinog klijenta nam je najbitnije. Poklonite povjerenje našoj kompaniju i uvjerite se u kvalitet i stručnost. Rent a Car Tuzla. Renta a Car Tuzla Aerodrom

Rent a Car Tuzla Rapid Rent za uslugu rentanja automobila nudi sigurna i servisirana vozila. Redovo servisirana vozila Vaš su garant za sigurnost.

Rent a Car Tuzla – Rapid Rent Agencija svako vozilo namijenjeno za iznajmljivanje, pokriva potpunim CASCO osiguranjem.

Rent a Car Tuzla – Rapid Rent Agencija nudi sigurna i osigurana vozila. Cijene su veoma povoljne i prilagođenim trenutnoj epidemijološkoj situaciji u zemlji.

Ne propustite priliku, da po veoma povoljnim cijenama i odobrenim popustima, iznajmite sigurno i kvalitetno vozilo. Rent a Car Tuzla – Rapid Rent je locirana neposredno pored Međunarodnog Aerodroma Tuzla.

Svojim korisnicima nudi besplatnu uslugu tranzita do agencije. Profesionalan pristup svakom zahtjevu, gradi reputaciju agencije i opravdava povjerenje stalnih korisnika. Svako vozilo koje namjeravate iznajmiti u našoj agenciji, možete preuzeti ili vratiti na vama najpogodnijoj lokaciji.

Naša agencija pokriva ključne gradove širom Bosne i Hercegovina kao i u zemljama okruženja. Putujte udobno i bezbijedno u vozilima naše agencije. Vozilo vratite na jednu od lokacija za preuzimanje i vraćanje.

-
Zadovoljni korisnici
-
Automobili za najam
-
Dostupne lokacije
-
Urađenih rezervacija

Karakteristike kompanije

The small details makes the difference

Preko 5 godina iskustva

Iskustvo u iznajmljivanju automobila je veoma važan faktor za pružanje adekvatne usluge korisnicima. Naša kompanija je nedavno promijenila ime, ali njena poslovna politika i profesionalni odnos prema korisnicima nisu.

Redovno održavani automobili

Sva naša vozila se redovno servisiraju i dodatno pregledavaju prije svakog najma. Vozila su relativno mlada i sigurna za duža putovanja.

Pristupačne cijene

U vremenima nestabilnih cijena robe i proizvoda izuzetno je teško biti konkurentan na tržištu. Mi smo našli modul na obostrano zadovljstvo i korisnika i naše kompanije.

Loading

5/5 - (1 vote)